Doletná 2004

Sobotní plánovaná doletná se tentokrát opět obešla bez létání.Po páté odpoledne jsme se postupně sešli v sále Hotelu Stadion.Oproti loňsku nás bylo o něco méně,ale i tak se posezení protáhlo až do pozdních nočních hodin.Díky Honzovi jsme mohli program tentokrát zpestřit o promítání záběrů z našich výletů za létáním a samozřejmě nového a dobře udělaného DVD od Silvera a Charlieho z letošního Tolminu.Poté jsme přistoupili k vyhlášení nejlepších výsledků v naší přeletové soutěži nazvané Dačický pohár.Výsledky jsou uvedeny na výsledkové listině tady. Díky mizerným podmínkám které v letošním roce vládly byla bohužel účast a počet výkonů malý,ale i tak dokázal Honza Krátký snad nemožné a přelétnul jasného favorita a ostříleného přeletáře Romana Vaňka o 6Km.

klikni pro větší Podvečerní promítání legálně zakoupeného DVD od Charlieho.
klikni pro větší

Vítězové nevydrželi do nové sezóny a vyhraný Termický stimulátor začali požívat hned večer

klikni pro větší

 

 

klikni pro větší Další přežitý rok Petrovi udělal zřejmě velkou radost.Všechny šrámy a modřiny jsou zahojeny a tak vzhůru do dalšího dobrodružství nové sezóny..
klikni pro větší
Druhé místo ..
klikni pro větší S postupujícím večerem došlo i na trochu erotiky..
klikni pro větší Petr se rozhodl zpevnit své tělo dávkou proteinů a bílkovin ,aby bylo pružnější a zdravé...
klikni pro větší I na skupinové foto došlo.Sice pro pokročilou dobu na něm nejsou už všichni a někteří špatně stojí,ale povedlo se.