DOLETNÁ 2007

V přípravách je letošní doletná a pevné datum bylo stanoveno na sobotu 17.11.07. Takže si to všichni zapište do kalendáře a nic jiného neplánujte! Počasí je domluvené – bude jasno, sucho, žádná zima a téměř bezvětří.

Sraz by byl na Pěčíně ve 13 hodin s PG výbavou. Na letošní doletnou bylo vyhlášeno téma „Počátky letectví“ a proto obzvlášť rádi uvítáme každého, kdo přijde v dobovém kostýmu!

Mimo jiné nejspíš zase uděláme soutěž v přesnosti přistání. Zdravotnický personál  bude opět k dispozici, jen po minulých zkušenostech se ještě pokusíme zajistit sanitní vůz.

S příchodem tmy by se provedl obřad – rozloučení s Termoskou. Takže všichni, kteří se s ním letos setkali (a těch bylo hodně), by mu měli zapálit svíčku a připít  z vlastní termosky. Navíc ti, kteří ho letos využívali (zneužívali), by se s ním měli rozloučit nějakým věcným darem – kyticí, věncem, flaškou (flaška s původním obsahem a více procenty alkoholu).

Po rozloučení bychom se přesunuli do již známé dačické restaurace Stadion, kde bude připravena večeře a pitiva, co hrdlo ráčí (samozřejmě vše za své). Následovat by mělo zhodnocení uplynulého roku a pak volná zábava s promítáním různých filmečků.

Ještě bych chtěl poprosit všechny, kteří by se nejspíš doletné zúčastnili, aby se co nejdříve zapsali do připraveného seznamu. Potřebujeme to minimálně týden předem hlavně z důvodu domluvení míst a večeří v restauraci, částečně i z důvodu přípravy zábavy. Předem všem děkuji za pochopení.

Případné připomínky a podnětné návrhy k letošní doletné pište buď do vzkazů nebo na e-mail. Sponzorské dary vítány!!               

A ještě pro připomenutí - DOLETNÁ 2006 - článeček s fotkama a video

Vlasta
http://www.pgv.cz/

Nový přídavek

Sice mám počasí objednané, ale pro jistotu prosím všechny, kteří se chtějí zúčastnit doletné, aby si ho taky objednali – odkaz zde. Budeme mít větší jistotu úspěchu a případně při reklamaci větší naději na odškodné.

 
Pohřební služba už zajistila vystavení parte, ale jelikož nezvládá distribuci, můžete si ho sami vytisknout
.

Parte