Kozákov 25.11.2006

Ano, mohli jsme pro vás napsat normální reportáž z Kozákova. A krásnou! Prrrr. Umělecké fotky, hodně textu a  potom nějakou tu vábničku pro nové piloty. Jenomže my jsme řekli – NE! Žádné návnady, kššššš, a když reportáž, tak pro všechny. :-) :-) :-)

Od Jany

V sobotu jsme si dali sraz v Lukách a od nás jsme společně pořádali jednu z posledních letošních výprav. Velitelský čas určil Vaňous ve 13,00 hod. My se opozdit vyjímečně nemohli, vzhledem k tomu, že jsme byli doma. Vlasta se Zdenkou byli přesní, ostatně jako vždycky a Vaňous přijel ve 13,15 se slovy, že čas sice vybral, ale neřekl, že ho taky dodrží :o))).

     Cesta probíhala pod taktovkou pana Bechera a tak jsme dorazili na Kozákov v příjemné, veselé náladě, která nás po celý večer neopustila.

     Akce začínala ve 20,00 hod. My přijeli už v 17,00 hod., ubytovali se v prima penzionku a šli na místo srazu. Tam už první nedočkavci byli.

Těsně po půl osmé dorazila i druhá půlka naší výpravy - kluci Lacinovci s Jíťou (taky by už měla být Lacinová, ať se mi to líp píše). No a zábava mohla začít.

     Místní nás uklidňovali, že sál je dost veliký a místa budeme mít plno, ale to ještě neznají piloty. Každý se těšil na setkání s ostatními kamarády a tak se sál velice rychle zaplnil do posledního místečka. Vyhlašování, na které jsme se těšili nejvíc, přišlo na řadu v devět. Ve vyhlášení jsme měli své dva zástupce. Ve standartu vyhrál Vlastík 2. místo a ve sportu byl Honza 3. BOMBA!!! Viz ČPP

     Po všech různých vyhlášeních propukla velikananánská oslava určená všem, co dorazili a měli chuť se bavit. A to my jsme měli! Kluci bohatě popíjeli z vyhraných pohárů (přeci je museli řádně pokřtít!), diskutovalo se, tančilo, navazovala se nová přátelství...

        U vstupu opékali jeden pěkný sponzorský dar a jelikož se po kouskách rozdával, byla tam občas slušná frontička.

No, ke konci si Honza s Vlastíkem začali myslet, že jim narostla křídla, seskakovali z podia mezi lidi a mávali rukama. Tak jsme poznali, že bychom asi měli končit, stejně už byly 4 hoďky ráno a Vlastu jsme přestali poznávat. Že by mu z toho narostly vlasy?

A co dodat? Ať je příští rok taky tak šťastný a plodný jako ten letošní. Ať nás má Termoska rád a dopřeje nám hodně stoupáčků. Ať nám naše křídla přinesou jen pohodu.... A hlavně  AŤ UŽ JE JARO!

www.pgv.cz